ASCO er stolt logistikk leverandør til Miko Marine's Global Maritime Emergency Response

Published: 22 January 2024
|
News , Norway , Logistics , Materials

Miko Marine er en fremtredende leverandør av marine bergingsutstyr og tjenester.

ASCO som en ledende leverandør av logistikk og materialhåndtering, vil bidra til å optimalisere og effektivisere Miko Marine's beredskapstjenester internasjonalt.

Miko Marines beredskapslager opereres fra ASCOs lager på Gardermoen ved Oslo Lufthavn som er strategisk posisjonert for rask distribusjon over hele verden.

Samarbeidet mellom ASCO og Miko Marine som startet i 2019, er et utmerket eksempel på ASCOs omfattende logistikktjenester til sine kunder.

ASCO tilbyr Miko Marine en rekke tjenester, inkludert løsninger for transport, lagring av nødutstyr og reservedeler, ompakking, fortolling og sømløs distribusjon av produktene deres internasjonalt på land, til sjøs eller luft.

Miko Marine er en global pioner innen marint bergingsutstyr og tilbyr raske løsninger for fartøysnødsituasjoner, både standardverktøy og tilpassede tilbud. Ved å utnytte deres allerede utprøvde plaster-teknologi og omfattende bergingserfaring, tilbyr Miko Marine nødvendig utstyr og ekspertise for midlertidige, men pålitelige skrogreparasjoner mens skipeter i sjø.

En av Miko Marines mest kjente og patenterte innovasjoner er dens magnetiske Miko Plaster, som er en rask og effektiv løsning for å forbedre marin beredskap og bergingstjenester til sjøs, spesielt på avsidesliggende og utfordrende steder uten umiddelbar redningstjeneste. Med sine allsidige egenskaper og evne til å tette nesten enhver lekkasje, har dette produktet spilt en avgjørende rolle for å hindre fartøy fra å synke og begrense vannskader under nødsituasjoner som grunnstøting og kollisjoner til sjøs.

ASCOs dedikerte team av logistikkeksperter blir tilgjengelig 24/7 for å støtte rask distribusjon av Miko Marines livreddende produkter over hele verden, uansett hvor og når behovet oppstår.

Morten Nevland, direktør for Freight Management for ASCO i Norge, og leder av ASCOs Gardermoen-team, uttrykker sin takknemlighet og sier: "Vi anser oss som heldige som har fått samarbeide med Miko Marine og deres eksepsjonelle team. Vårt samarbeid og suksess er et eksempel på hvordan vi i ASCO skreddersyr våre tjenester for å møte våre kundebehov. Vi er dedikerte og lidenskapelige for å betjene våre kunders utfordringer med presisjon, profesjonalitet og en urokkelig forpliktelse til utmerket service."

Cato Stoll administrerende direktør i Miko Marine, la til: "Vi er glade for å ha ASCO som vår strategiske globale logistikkpartner. ASCO's team som består av logistikkfagfolk og dedikerte speditører spiller en sentral rolle i å gjøre det mulig for Miko Marine å levere livreddende produkter til våre verdsatte kunder over hele verden, hver eneste dag. Jeg er takknemlig for den enestående støtten fra ASCO-teamet på Gardermoen og deres enestående serviceleveranse. Sammen utgjør vi et eksepsjonelt team."

Sammen er ASCO og Miko Marine forpliktet til å sikre at maritim beredskap og kritiske situasjoner til sjøs møtes med rask service, effektivitet og pålitelighet.